A drónos növényvédő szer alkalmazása – Újítások a növényvédelemben

A drónos növényvédő szer nem csak egy új eszköz a mezőgazdák kezében, hanem egy teljesen új paradigma a növényvédelemben. Ezzel a technológiával a növényvédelem precízebb, hatékonyabb és környezetkímélőbb lehet.

 

Miért választják a drónos növényvédő szert?

A drónok segítségével a növényvédő szert sokkal célzottabban lehet kijuttatni. Ezzel nem csak időt és pénzt takaríthatunk meg, hanem a környezeti hatásokat is minimalizálhatjuk.

 

Hogyan működik a drónos növényvédő szer kijuttatása?

A modern drónok képesek a növényvédelmi szerek precíz kijuttatására, minimális hulladékkal. Ezt a technikát a drónpilóta képzés során sajátítják el a résztvevők, így garantálva a legoptimálisabb eredményeket.

 

Miért jó drónpilótának lenni?

Egy gyors és innovatív szakmát szerezhetsz, amellyel számos új és hosszú távú karrierlehetőség nyílik meg előtted. Ezen felül pedig egy rövidtávon is megtérülő befektetés lehet számodra és vállalatod számára egyaránt.

 

Jelentkezz nálunk Speciális és Növényvédelmi drónpilóta képzésre!

Magyarországon az elsők között szervezünk, a NÉBIH által előírt pilóta nélküli légijárműves (drónos) permetezéshez szükséges növényvédelmi alapképzést*! Sőt, a struktúra egy új jogi szabályozás miatt kibővül, mely bemeneti feltételként kötelezően előírja a pilóta nélküli légijármű-irányító igazolvány megszerzését előkészítő tanfolyamon** való részvételt (Speciális Képzés).

 

Ha speciális kategóriában használnád drónod, legyen szó permetezésről, növényvédelemről vagy bármi egyéb drónnal kapcsolatos tevékenységről, a képzés elvégzése mindenképp szükséges lesz!

* 8104005 számú Növényvédelmi Drónpilóta Szakmai képzés Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: E/2022/0000620

** Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: B/2020/006407

Töltsd le részletes PDF tájékoztatónkat!