DJI Agras T10 granulátumszóró

- Mezőgazdasági drón kiegészítő

KÉRJ AJÁNLATOT »
DJI Agras T10 granulátomszóró

8 Literes kapacitású repítőtárcsás szóróberendezé

A DJI Agras T10 granulátumszóró egy 8 literes kapacitású repítőtárcsás szóróberendezés, amelynek maximális szórás szélessége 7 méter. A berendezés valós idejű visszajelzést nyújt a tartályban található anyag mennyiségéről, így könnyen tervezhetővé válnak az újratöltések. Az Agras T10 szórásra optimalizált kialakítása lehetővé teszi, hogy akár 5,6 hektár területet is befedjen egyetlen óra alatt. Az eszköz alkalmas vetőmagok, műtrágyák és más granulátumok kijuttatására.

ÉRDEKLŐDÉS »

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!


Érdeklődj mezőgazdasági és ipari felmérést végző drón termékeink, valamint a drónnal felmérés szolgáltatásaink iránt még ma!

Ha felkeltette az érdeklődésed a Yuneec Mantis G mezőgazdasági és ipari felmérést végző drónunk, vagy csak többet szeretnél megtudni az ipari drónokról, mezőgazdasági drónokról és drón kiegészítőkről, akkor kérj ingyenes konzultációt szakembereinktől!

TOVÁBB »