Drónos engedélyek az F3 DRONE-tól

Speciális kategóriában szeretnél drónos műveleteket végrehajtani? Segítünk a hivatalos engedélyek beszerzésében. A Magyarországon elérhető legprofibb szakember gárdával biztosítjuk a jogszabályokban meghatározott engedélyezési folyamatok teljeskörű menedzsmentjét.

TOVÁBB »

Minden, amit a drónos engedélyekről elsőkörben tudnod kell

Mikor tartozik a repülés a speciális műveleti kategóriába?

Ha a drónod maximális felszállótömege 25 kg vagy ennél nagyobb
Ha a művelet földfelszíntől mért magassága (AGL) a 120 métert meghaladja (kivéve, ha akadály átrepülésére kerül sor)
Ha a művelet elvégzése során távpilótaként a pilóta nélküli légijárművet látótávolságon kívül, vagy 1 km-en túlra kívánod reptetni (azaz ún. BVLOS művelet kerül végrehajtásra)
Ideális vizsgálati szögbenAmennyiben a művelet végrehajtása során nem tudod a jogszabályban előírt minimális horizontális biztonsági védőtávolságot tartani az emberektől történhet az ellenőrzés
Amennyiben művelet során a légjárműből bármilyen anyagot juttatsz ki – akár vizet is
Amennyiben embertömeg felett kívánod végrehajtani a műveletet

Néhány konkrét példa, hogy mik tartoznak ebbe a kategóriába:

Permetező drónnal végrehajtott műveletek
Filmforgatás, olyan eszközzel, melynek maximális felszállótömege 25 kg-ot meghaladja
Távvezeték felmérés látástávolságon túli repülési műveletek esetén
Cellazárlat lokaMonitoring feladat, melynek végrehajtása során olyan személyek fölött repülsz, akik nem vesznek részt a műveletbenlizálása

Terveid között szerepel a fentebb említett műveletek valamelyikének végrehajtása? Akkor a nyílt kategóriához tartozó szabályok betartásán túl, elengedhetetlen a további engedélyek beszerzése:

Műveleti engedély, vagy
Könnyű UAS-üzembentartói tanúsítvány (LUC), esetleg
Üzembentartási nyilatkozat (ha az UAS rendelkezik C5 vagy C6 osztályazonosítóval –várhatóan 2023-tól lesznek elérhetők ilyen eszközök)

Hogy melyik engedélyezési forma a legmegfelelőbb számodra? Szakembereink ennek a stratégiai döntésnek a meghozatalában is segítenek.

Hogyan zajlik nálunk egy ilyen engedélyeztetési folyamat?

F3 Drone
Ingyenes konzultáció keretében munkatársunk egyeztet veled, hogy a megfelelő szakemberhez kerülhessen a folytatásban az ügy.
F3 Drone
Szakértői konzultációnk során a területre specializálódott munkatársunk előkészíti a projektet. Felméri a konkrét igényeket. A szakértői egyeztetés óradíj alapon történik.
F3 Drone
Küldünk egy részletes ajánlatot, hogy pontosan milyen költségekkel kell számolnod a neked megfelelő engedélyeztetési dokumentáció elkészítéséhez.
ÉRDEKEL »

Válaszd az F3 DRONE-t

A legjobb egyedi payloadokkal ellátott építőipari drónokat és ipari drónokat forgalmazzuk. A legjobb, legprofibb szoftverekkel rendelkezünk, melyek minden európai engedéllyel rendelkeznek. Profi drónpilótákkal és profi eszközökkel nyújtunk szolgáltatást a mezőgazdasági és ipari szereplők számára. Magas szintű nemzetközi és hazai tapasztalatokon alapuló ipari drónpilóta képzéseket tartunk gyakorlati repülésekkel. Hazai szervízhátteret biztosítunk az általunk forgalmazott drón eszközökhöz.

ÉRDEKEL »
F3 Drone mezőgazdasági, ipari drón
F3 Drone

Rólunk

Az F3 DRONE óriási tapasztalattal és még több szenvedéllyel rendelkezik. Csapatunk hisz abban, hogy korunk egyik legfontosabb technológiai vívmányai a drónok, és használatukkal rengeteg időt, pénzt és energiát tudunk megspórolni úgy, hogy közben a környezetünket is kíméljük. Megoldást jelenthetnek a napjainkban egyre inkább tapasztalható munkaerőhiányra, mely sok vállalkozás növekedésének a korlátja, netán megszűnésének oka. Ezek a csodálatos eszközök egyben rengeteg veszélyt is rejtenek, ezért nemcsak forgalmazzuk ezeket a termékeket, de szolgáltatás és oktatást is nyújtunk. Ingyenes konzultációnkat kérve nemcsak termékeinkről és szolgáltatásainkról, de rólunk is kérdezhetsz!

Ingyenes konzultáció »
DEMO LEHETŐSÉG

A drónokról, élőben

Érdekelnek a drón termékek, és a szoftvereink? Igénybe vennéd drón szolgáltatásainkat? Netán drónos oktatásunk keltette fel figyelmed? Kérj időpontot, és beszélgessünk a mezőgazdasági drónokról vagy az ipari drónokról, a Demo alkalmával pedig bemutatjuk Neked a drónnal permetezést vagy a drónnal felmérést!

IDŐPONTOT KÉREK »

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!