Hálózatfelmérés drónnal

Ellenőrizd gyorsabban és hatékonyabban az elektromos hálózatok állapotát!

TOVÁBB »

A hálózatfelmérés, elektromos hálózatok felmérése drónnal szolgáltatásaink jellemzői:

leállás nélkül vizsgálhatjuk a távvezetékeket
a Lidar kamerák segítségével könnyen elemezhető 3D modelleket képezhetünk
a drónokra szerelhető speciális szenzorokkal fetérképezhetjük a koronakisüléseket és hotspotokat
a távvezetékek felmérésére tervezett ipari drónnal részletesen megismerhetjük a hálózatok állapotát
a speciális szenzorokkal cink és acél vastagságot is mérhetünk
gyorsan és hatékonyan vizsgálhatjuk a vezetékek ellenállását
ipari drónok használatával minimalizálhatjuk az emberi hibát/kockázatot
ÉRDEKEL »

Válaszd az F3 DRONE-t

A legjobb egyedi payloadokkal ellátott építőipari drónokat és ipari drónokat forgalmazzuk. A legjobb, legprofibb szoftverekkel rendelkezünk, melyek minden európai engedéllyel rendelkeznek. Profi drónpilótákkal és profi eszközökkel nyújtunk szolgáltatást a mezőgazdasági és ipari szereplők számára. Magas szintű nemzetközi és hazai tapasztalatokon alapuló ipari drónpilóta képzéseket tartunk gyakorlati repülésekkel. Hazai szervízhátteret biztosítunk az általunk forgalmazott drón eszközökhöz.

ÉRDEKEL »
F3 Drone mezőgazdasági, ipari drón
F3 Drone

Rólunk

Az F3 DRONE óriási tapasztalattal és még több szenvedéllyel rendelkezik. Csapatunk hisz abban, hogy korunk egyik legfontosabb technológiai vívmányai a drónok, és használatukkal rengeteg időt, pénzt és energiát tudunk megspórolni úgy, hogy közben a környezetünket is kíméljük. Megoldást jelenthetnek a napjainkban egyre inkább tapasztalható munkaerőhiányra, mely sok vállalkozás növekedésének a korlátja, netán megszűnésének oka. Ezek a csodálatos eszközök egyben rengeteg veszélyt is rejtenek, ezért nemcsak forgalmazzuk ezeket a termékeket, de szolgáltatás és oktatást is nyújtunk. Ingyenes konzultációnkat kérve nemcsak termékeinkről és szolgáltatásainkról, de rólunk is kérdezhetsz!

Ingyenes konzultáció »
DEMO LEHETŐSÉG

Hálózatfelmérés, elektromos hálózatok felmérése drónnal élőben

Érdekelnek a drón termékek, és a szoftvereink? Igénybe vennéd drón szolgáltatásainkat? Netán drónos oktatásunk keltette fel figyelmed? Kérj időpontot, és beszélgessünk a mezőgazdasági drónokról vagy az ipari drónokról, a Demo alkalmával pedig bemutatjuk Neked a drónnal permetezést vagy a drónnal felmérést!

IDŐPONTOT KÉREK »

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!