Drónos permetezés – Hogyan változtatja meg a mezőgazdasági szektor ezen innovációja a növényvédelmet?

A drónos permetezés egy olyan újítás, amely radikálisan átalakíthatja a növényvédelmet. Kisebb mennyiségű permetezőszerrel ugyanazt az eredményt érjük el, kisebb környezeti terheléssel.

 

Hogyan járul hozzá a drónos permetezés a környezetvédelemhez?

A permetezőszereknek van környezetre gyakorolt hatása. A drónos permetezéssel azonban a permetezőszer mennyiségét minimalizálhatjuk, így kevesebb káros anyag kerül a környezetbe.

 

A drónpilóta szerepe a drónos permetezésben

A drónpilóta képzés során a résztvevők megtanulják a drónos permetezés technikáját és annak előnyeit. Ezzel a tudással hatékonyabban és környezetbarátabban, valamint rengeteg pénzt spórolva végezhetik munkájukat.

 

Miért jó drónpilótának lenni?

Egy gyors és innovatív szakmát szerezhetsz, amellyel számos új és hosszú távú karrierlehetőség nyílik meg előtted. Ezen felül pedig egy rövidtávon is megtérülő befektetés lehet számodra és vállalatod számára egyaránt.

 

Jelentkezz nálunk Speciális és Növényvédelmi drónpilóta képzésre!

Magyarországon az elsők között szervezünk, a NÉBIH által előírt pilóta nélküli légijárműves (drónos) permetezéshez szükséges növényvédelmi alapképzést*! Sőt, a struktúra egy új jogi szabályozás miatt kibővül, mely bemeneti feltételként kötelezően előírja a pilóta nélküli légijármű-irányító igazolvány megszerzését előkészítő tanfolyamon** való részvételt (Speciális Képzés).

 

Ha speciális kategóriában használnád drónod, legyen szó permetezésről, növényvédelemről vagy bármi egyéb drónnal kapcsolatos tevékenységről, a képzés elvégzése mindenképp szükséges lesz!

* 8104005 számú Növényvédelmi Drónpilóta Szakmai képzés Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: E/2022/0000620

** Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: B/2020/006407

Töltsd le részletes PDF tájékoztatónkat!