Drónpilóta képzés – Az újkori mezőgazdaság úttörői

A mezőgazdaság állandóan fejlődő, innovatív iparág, ahol a technológia és a tudomány új dimenziókat nyit meg. Az egyik legfrissebb és legizgalmasabb fejlődés a drónpilóta képzés, amely új lehetőségeket nyit meg a mezőgazdasági munkában.

 

Miért fontos a drónpilóta képzés a mezőgazdaságban?

A technológiai fejlődések lehetővé teszik a drónok mezőgazdasági alkalmazását, a precíziós gazdálkodás pedig az effektivitás és a környezettudatosság új szintjét nyújtja. A drónpilóta képzés során a résztvevők megtanulják, hogyan kezeljék és irányítsák a drónokat specifikus mezőgazdasági feladatokhoz.

 

A képzés előnyei

A drónpilóta képzés során a résztvevők nem csak a drónkezelés műszaki oldalával ismerkednek meg, hanem olyan specifikus ismereteket is elsajátítanak, mint a drónos növényvédő szer kijuttatása vagy a drónos permetezés technikái. Ezen ismeretek birtokában a mezőgazdasági szakemberek hatékonyabban és gazdaságosabban végezhetik munkájukat.

 

Miért jó drónpilótának lenni?

Egy gyors és innovatív szakmát szerezhetsz, amellyel számos új és hosszú távú karrierlehetőség nyílik meg előtted. Ezen felül pedig egy rövidtávon is megtérülő befektetés lehet számodra és vállalatod számára egyaránt.

 

Jelentkezz nálunk Speciális és Növényvédelmi drónpilóta képzésre!

Magyarországon az elsők között szervezünk, a NÉBIH által előírt pilóta nélküli légijárműves (drónos) permetezéshez szükséges növényvédelmi alapképzést*! Sőt, a struktúra egy új jogi szabályozás miatt kibővül, mely bemeneti feltételként kötelezően előírja a pilóta nélküli légijármű-irányító igazolvány megszerzését előkészítő tanfolyamon** való részvételt (Speciális Képzés).

 

Ha speciális kategóriában használnád drónod, legyen szó permetezésről, növényvédelemről vagy bármi egyéb drónnal kapcsolatos tevékenységről, a képzés elvégzése mindenképp szükséges lesz!

* 8104005 számú Növényvédelmi Drónpilóta Szakmai képzés Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: E/2022/0000620

** Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: B/2020/006407

Töltsd le részletes PDF tájékoztatónkat!