F3 Drone – a mezőgazdasági drónok szakértője

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szőlészeti és Borászati Intézete, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campusa, és a MATE Tangazdaság Nonprofit Kft. meghívására részt vettünk a Szőlészeti és Borászati Szakmai Nap, Metszési bemutató című rendezvényén 2023.03.11-én.

A mezőgazdasági drónok számos előnyös szolgáltatást kínálnak a mezőgazdaság számára:  a drónok képesek a növények állapotának és fejlődésének pontos felmérésére, és a növényvédelmi szerek hatékonyabb alkalmazására, továbbá a drónos permetezés lehetővé teszi a növényvédelmi szerek célzottabb alkalmazását, csökkentik a vegyszerek mennyiségét és a környezetet terhelő hatásukat is. Többek között erről beszéltünk a MATE „Metszési bemutató – Szőlészeti és borászati szakmai nap”-ján.

Ha az elmúlt években figyeltétek a technológiai fejlesztéseket, akkor nem meglepő, hogy a drónok egyre inkább elterjedtek az agráriumban és az építőiparban is. Az F3 Drone csapata az ország, és a dunántúli régió egyik meghatározó szereplője ennek a piacnak, és szolgáltatásaink egyre nagyobb körben használtak.

f3 drone mezőgazdasági drón előadás

A mezőgazdasági drónok segítségével a gazdálkodók sokkal hatékonyabban tudnak dolgozni, és a mezőgazdasági termelés is hatékonyabbá válik. Az F3 Drone az elsők között kezdte el alkalmazni a drónos permetezést Magyarországon, amelynek előnyei közé tartozik a precíziós permetezés lehetősége, az egyenletes felületkezelés, valamint a pontos és hatékony növényvédelem. A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szőlészeti és Borászati Intézete, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campusa, és a MATE Tangazdaság Nonprofit Kft. meghívására részt vehettünk idén is a Szőlészeti és Borászati Szakmai Nap, Metszési bemutató című rendezvényén 2023.03.11-én, hogy a tapasztalatainkról, és a drónos szolgáltatásainkról tarthassunk előadást.

Az ingyenes, előzetes regisztrációt igénylő rendezvény helyszíne a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campusa volt. Az előadás során a résztvevőknek a fent említett szolgáltatások mellett beszéltünk az ipari drón szolgáltatásainkról is, és bemutattuk permetező drónjainkat, élőben!

f3 drone mezőgazdasági drón

A drónok sokoldalúsága és hatékonysága számos lehetőséget kínál az ipari, mezőgazdasági és mentőtevékenységek számára. Azonban ahhoz, hogy ezeket az előnyöket kihasználjuk, fontos, hogy a drónokat megfelelően képzett és tapasztalt szakemberek kezeljék. A drónok használata tehát csak szakképzett és engedéllyel rendelkező szakemberek által történjen.

Szakértői csapattunkkal ügyfeleink igényeire szabott szolgáltatásokat nyújtunk. Weboldalunkon még több információt megtaláltok a drónokról és a szolgáltatásokról, valamint az árakról is. Ha érdekel és szeretnél még többet megtudni erről a témáról, érdeklődj termékeink és szolgáltatásaink iránt telefonon, vagy a kapcsolati űrlapon!