Növényvédelmi drónpilóta képzés – A hatékony és környezetbarát megoldások útján

A növényvédelem kulcsfontosságú a mezőgazdaságban. A növényvédelmi drónpilóta képzés azonban egy egészen új szintre emeli ezt a területet, ötvözve a legmodernebb technológiai fejlődéseket a hagyományos mezőgazdasági gyakorlatokkal.

 

Miben különbözik a hagyományos képzéstől?

Míg a hagyományos növényvédelmi képzések a talajszintű technikákra koncentrálnak, a növényvédelmi drónpilóta képzés során a résztvevők a levegőből történő növényvédelem új lehetőségeivel ismerkednek meg. A drónos növényvédő szer kijuttatása például lehetővé teszi a precíz, célzott beavatkozást.

 

A környezetvédelem és a drónpilóta képzés

A környezettudatosság napjainkban kiemelt fontosságú. A drónos permetezés lehetővé teszi, hogy kevesebb vegyszerrel ugyanazt az eredményt érjük el, csökkentve ezzel a környezetre gyakorolt hatást. Nem mellesleg olcsóbb is, hiszen nincs taposási kár, valamint a vegyszerek célzott bejuttatása miatt nincs is szükség több vegyszer megvásárlására, mint a pontos mennyiség!

 

Miért jó drónpilótának lenni?

Egy gyors és innovatív szakmát szerezhetsz, amellyel számos új és hosszú távú karrierlehetőség nyílik meg előtted. Ezen felül pedig egy rövidtávon is megtérülő befektetés lehet számodra és vállalatod számára egyaránt.

 

Jelentkezz nálunk Speciális és Növényvédelmi drónpilóta képzésre!

Magyarországon az elsők között szervezünk, a NÉBIH által előírt pilóta nélküli légijárműves (drónos) permetezéshez szükséges növényvédelmi alapképzést*! Sőt, a struktúra egy új jogi szabályozás miatt kibővül, mely bemeneti feltételként kötelezően előírja a pilóta nélküli légijármű-irányító igazolvány megszerzését előkészítő tanfolyamon** való részvételt (Speciális Képzés).

 

Ha speciális kategóriában használnád drónod, legyen szó permetezésről, növényvédelemről vagy bármi egyéb drónnal kapcsolatos tevékenységről, a képzés elvégzése mindenképp szükséges lesz!

* 8104005 számú Növényvédelmi Drónpilóta Szakmai képzés Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: E/2022/0000620

** Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: B/2020/006407

Töltsd le részletes PDF tájékoztatónkat!