Indul a dunántúli növényvédelmi drónpilóta képzés, jelentkezz az F3 DRONE-nál

Kibővített tematikával indul az első növényvédelmi drónpilóta képzés a Dunántúlon június 5-én! A MATE keszthelyi Georgikon Campusán induló drónpilóta képzésre nálunk, az F3 DRONE-nál is lehet jelentkezni!

 

Ipari és mezőgazdasági drónok

Aki az elmúlt években figyelte a mezőgazdasági és ipari technológiai fejlődést és figyelemmel követte magát a fejlesztéseket is, annak nem meglepő, hogy a drónok egyre inkább elterjedtek a mezőgazdaságban és az ipari felmérésekben. Az F3 Drone csapata az ország egyik meghatározó szereplője ennek a piacnak keszthelyi központtal.

A mezőgazdasági drónok segítségével a gazdálkodók sokkal hatékonyabban tudnak dolgozni, és a mezőgazdasági termelés is hatékonyabbá válik. A drónok sokoldalúsága és hatékonysága számos lehetőséget kínál az ipari, mezőgazdasági és mentőtevékenységek számára. Azonban ahhoz, hogy ezeket az előnyöket kihasználjuk, fontos, hogy a drónokat megfelelően képzett és tapasztalt szakemberek kezeljék. A drónok használata tehát csak szakképzett és engedéllyel rendelkező szakemberek által történjen.

növényvédelmi drón képzés

Növényvédelmi drónpilóta képzés

A növényvédelmi drónpilóta képzés először érhető el a dunántúlon, sőt, a struktúra egy új jogi szabályozás miatt kibővül, mely bemeneti feltételként kötelezően előírja a pilóta nélküli légijármű-irányító igazolvány megszerzését előkészítő tanfolyamon való részvételt. A növényvédelmi drónpilótaképzésre ennek sikeres teljesítését követően lehet jelentkezni abban az esetben, ha az igazolványon kívül a zöldkönyv, az érettségi bizonyítvány vagy a megfelelő középfokú végzettség is rendelkezésre áll.

A MATE és az ABZ Drone jóvoltából immár Keszthelyen is elérhető növényvédelmi drónpilóta képzés tematikája kiterjed a kapcsolódó tudományos, műszaki, üzleti és jogszabályi ismeretekre, emellett gyakorlati felkészítést is biztosít a tanfolyam. A résztvevők intenzív térinformatikai képzést is kapnak annak érdekében, hogy a monitoring drónokkal kapott adatokat a mezőgazdaságban és egyéb területeken is önállóan fel tudják használni.

Az F3 DRONE-nál a keszthelyi képzés mellett lehetőséged van jelentkezni további képzési helyszínekre is: Szentendre, Szarvas, Nyíregyháza. Tedd meg mindezt most, nálunk!

 

Érdekel a növényvédelmi drónpilóta képzés? Jelentkezz az elsők között nálunk, az F3 DRONE-nál!