Rólunk

Homola Kristóf

Homola Kristóf

Tulajdonos-Ügyvezető, Repülési Műveletekért Felelős Vezető

Már fiatalon volt szerencséje megismerkedni az erdő- és vadgazdálkodással, így amint lehetősége volt vadászvizsgát is tett. Agrár képzési területen, élelmiszermérnökként végzett Budapesten, ahol megismerte az élelmiszerek előállításának teljesen folyamatát a termőföldektől a fogyasztók asztaláig.

Egyetemi tanulmányai után 5 éven keresztül üzemvezetőként dolgozott, ahol fő feladata a vállalkozás mindennapi működésének koordinálása volt.

Néhány éve keltette fel érdeklődését a drónozás világa, emiatt több ipari- és mezőgazdasági drónos tanfolyamon is részt vett, melyeken világossá vált számára, hogy a jövőben ezzel szeretne foglalkozni.

homola.kristof@f3drone.hu


Gallasz Lajos

Gallasz Lajos

Tulajdonos, Védelemért- és Képzésért Felelős Vezető

Először Szegeden élelmiszeripari, majd Nyíregyházán pilóta- és repülőmérnöki diplomát szerzett. Ezután pályájáról letérve 10 évet multinacionális cégnél ügyvezetői pozícióban töltött. A vállalkozói szemlélet sem új számára, hiszen kiszakadva a multinacionális cégek világából, saját vállalkozásokba kezdett, amelyek sikeresen működtek 10 éven keresztül.

Több mint 20 év elteltével pedig visszatért igazi szenvedélyéhez, a repüléshez. 8 éve Kelet-közép Európa legnagyobb légitársaságánál dolgozik kapitányként.

Hobbijai között a vadászat és a vitorlázás szerepel, amely az utóbbi években drónozással bővült.

gallasz.lajos@f3drone.hu


Budai József

Budai József

Tulajdonos, Repülésbiztonságért- és Minőségbiztosításért Felelős Vezető

Gyerekkora óta a repülés világával foglalkozik. Repülőmérnökként végzett a Nyíregyházi Főiskolán, ahol többek között mezőgazdasági repülést is tanult, illetve szabadidejében, a mezőgazdaság és erdőgazdálkodás iránti érdeklődés kapcsán elvégezte az Aranykalászos gazda képzést.

Több, mint 12 éve Kelet-közép Európa legnagyobb légitársaságánál dolgozik, jelenleg oktatókapitányként. Ebben az időszakban több irodai pozícióban is tevékenykedett, többek között biztonsági kapitányként és üzembiztonsági vezetőként, jelenleg a képzési osztályon dolgozik. Részt vett a légitársasági üzemelés EASA (Európai Unió Repülésbiztonsági Ügynökség) felügyelet alá vonásában, amely során szerteágazó ismereteket szerzett a szervezetirányítás felépítésében, hatósági megfeleltetésében és irányításában.

budai.jozsef@f3drone.hu


Varga Áron

Varga Áron

Értékesítési Vezető

Gyermekkora óta vonzotta a mezőgazdaság és a technológia. Előbbivel, Nagyszülei által üzemeltetett gazdaságban már korán elkezdte megtanulni a pálya rejtelmeit, utóbbival pedig gyakorlatilag együtt nőtt fel.

Egy ideig promóciós videók készítésével foglalkozott, illetve Magyarország legnagyobb telekommunikációs cégénél dolgozott értékesítőként.

Amikor megvette az első drónját – körülbelül 10 éve – felmerült benne a kérdés, hogyan lehetne ezzel nem csak hobbi szinten foglalkozni, így kezdett el utánajárni a modern technika biztosította lehetőségeknek. Az agrár drónokkal való megismerkedése felnyitotta a szemét arra, hogy ez az Ő útja. Ezt a gondolatot vitte tovább, így került az F3 Drone-hoz.

varga.aron@f3drone.hu


Tóth Gergely

Tóth Gergely

Növényvédelmi szakértő

Gödöllőn végzett Mezőgazdasági mérnöki Bsc, majd Növényorvosi Msc szakon.

Családi indíttatásból kezdett a mezőgazdasággal foglalkozni, a továbbtanulás során a növénytermesztés majd a növényvédelem felé való orientálódást egy szűkebb egyetemi társaság mellett az érdeklődési kör és a kihívások hozták.

A diplomamunkáját, a napjainkban mindinkább előtérbe kerülő növény-kondícionálás, biostimulálás témakörben készítette. A munka során lehetősége volt kipróbálni és élesben tapasztalatokat szerezni az ország egyik elsőként üzembe helyezett permeteződrónjával.

Jelenleg növényvédelmi szakirányítóként tevékenykedik.