DJI Zenmuse P1

- drónkamera

A drónkamera, amely megkönnyíti számodra fotogrammetriai feladatok elvégzését

KÉRJ AJÁNLATOT »
Drón kamera
DJI Zenmuse P1

A drónos légi felmérés új mércéje

A Zenmuse P1 egy teljes képkockás érzékelőt és cserélhető fix fókuszú objektíveket integrál egy 3 tengelyes stabilizált gimbalra. A drónkamera egy fotogrammetriai repülési feladatokhoz tervezett készülék, mely új szintre emeli a hatékonyságot és a pontosságot.

ÉRDEKLŐDÉS »

Főbb jellemzők

Rendkívüli hatékonyság

A P1 egy teljes képkockás, alacsony zajszintű, nagy érzékenységű érzékelőt tartalmaz, amely a repülés során 0,7 másodpercenként képes fényképet készíteni, és egyetlen repülés során 3 km2 területet fed le.

Figyelemre méltó pontosság

A globális mechanikus zárral és a teljesen új TimeSync 2.0 rendszerrel felszerelt Zenmuse P1, amely mikroszekundumos szinten szinkronizálja az időt a modulok között, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy centiméterpontos adatokat rögzítsenek a valós idejű pozíció- és tájoláskompenzációs technológiával kombinálva.

Robusztus sokoldalúság

Készíts 2D-s, 3D-s és részletes modelleket a beépített 3 tengelyes kardánnak köszönhetően, amely 24/35/50 mm-es objektívekkel és a Smart Oblique Capture funkcióval szerelhető fel.

Hatékonyság, hogy mindent lefedjen

Full-frame kamera
45MP teljes képkockás érzékelő
4,4μm pixelméret
Az alacsony zajszintű, nagy érzékenységű képalkotás meghosszabbítja a napi üzemidőt
A repülés során 0,7 másodpercenként készíthet egy fotót
A TimeSync 2.0 mikroszekundumos szinten összehangolja a kamerát, a repülésvezérlőt, az RTK modult és a kardántengelyt

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!


Érdeklődj mezőgazdasági és ipari felmérést végző drón termékeink, valamint a drónnal felmérés szolgáltatásaink iránt még ma!

Ha felkeltette az érdeklődésed a Yuneec Mantis G mezőgazdasági és ipari felmérést végző drónunk, vagy csak többet szeretnél megtudni az ipari drónokról, mezőgazdasági drónokról és drón kiegészítőkről, akkor kérj ingyenes konzultációt szakembereinktől!

TOVÁBB »