DJI Zenmuse Z30

- drónkamera 30× optikai zoommal

Nagy hatótáv, precíz munkavégzés

KÉRJ AJÁNLATOT »
Drón kamera
DJI Zenmuse Z30

Az első integrált, akár 30-szoros optikai és 6-szoros digitális zoommal rendelkező légi drónkamera

A kereskedelmi légi járművek egyre inkább létfontosságú eszközzé válnak a vállalkozások számára, mivel hatékonyabban tudják összegyűjteni az elengedhetetlen információkat. A Zenmuse Z30 az első integrált, akár 30-szoros optikai és 6-szoros digitális zoommal rendelkező légi kamera, amely páratlan képi adatrögzítést kínál. A vállalkozások mostantól nagyobb távolságból rögzíthetik a szükséges információkat, így a képi adatgyűjtés jelentősen gyorsabbá válik, és kiküszöböli a személyzet és a berendezések sérülésének kockázatát.A DJI Matrice drónokkal való zökkenőmentes integrációra tervezett Zenmuse Z30 azonnal tökéletesen működik, és hozzáférést biztosít a DJI által ismert intelligens funkciókhoz.

ÉRDEKLŐDÉS »
Mobiltorony ellenőrzés drónnal

MOBILTORONY-ELLENŐRZÉS

Biztonságosabb és gyorsabb mobiltorony-ellenőrzés a Zenmuse Z30 segítségével. A távolból történő ellenőrzéssel megszűnik a veszélyes kézi ellenőrzés és az eszközökbe való ütközés kockázata.

Drón kamera

SZÉLTURBINA-ELLENŐRZÉS

A finom sérülések messziről történő felismerése, miközben elkerülhető a személyzet és a berendezések károsodása. Állítsd be a repülőgépet úgy, hogy a Point of Interest funkcióval körbejárd a vizsgálandó objektumot, így teljes 360°-os képet kaphatsz a vizsgálandó objektumról.

Drón kamera

TŰZOLTÁS

A tűzoltók mostantól gyorsan áttekinthetik a helyszínt, és a 30-szoros zoom segítségével pontos és konkrét információkhoz juthatnak, amelyekre műveleteiket alapozhatják.

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!


Érdeklődj mezőgazdasági és ipari felmérést végző drón termékeink, valamint a drónnal felmérés szolgáltatásaink iránt még ma!

Ha felkeltette az érdeklődésed a Yuneec Mantis G mezőgazdasági és ipari felmérést végző drónunk, vagy csak többet szeretnél megtudni az ipari drónokról, mezőgazdasági drónokról és drón kiegészítőkről, akkor kérj ingyenes konzultációt szakembereinktől!

TOVÁBB »

Gépelőnyök

Kompakt kialakítás

A DJI T10 összehajtható váza könnyen szállíthatóvá és gyorsan összeszerelhetővé teszi a permetező drónt.

RTK modul

A beépített RTK modul segítségével a világ bármely pontján centiméteres pontossággal dolgozhatunk.

Ultragyors akkumulátortöltés

A gyorsan tölthető nagyteljesítményű akkumulátorokat másodpercek alatt kicserélhetjük így szinte megszakítás nélkül dolgozhatunk.

Nagylátószögű kamerák

A drón két nagylátószögű kamerával rendelkezik, így HD felbontású élőképen figyelhetjük a munkavégzést.

Biztonsági funkciók

Az omnidirekcionális akadályérzékelés és a megbízható négyrotoros kialakítás minden esetben biztonságos működést biztosít.

Cserélhető tartály

A 10 literes permetezőszer tartály* könnyen leszerelhető a drónról, így rendkívül kényelmesen tölthetjük újra.

DJI minőség

A DJI a világ egyik legismertebb dróngyártója, termékei a világ bármely pontján megtalálhatóak. A márka neve kiemelkedő minőséget és széleskörű alkatrész utánpótlást biztosít.

Egyszemélyes irányítás

A permetező drón kezeléséhez elég egyetlen drónpilóta, így energia és költséghatékonyan permetezhetünk.

Automata repülési mód

A DJI T10 a legmodernebb automata repülési funkciókkal van felszerelve, így előre elkészített repülési módokkal tehetjük még hatékonyabbá a munkafolyamatokat.