Atmon FL légszennyezettségmérő

- egy laboratórium, amely mozgásban van

KÉRJ AJÁNLATOT »

Atmon FL légszennyezettségmérő

Pofesszionális eszköz, melynek segítségével soha nem látott egyszerűséggel mérhetőek a levegőminőséget befolyásoló káros anyagok és vegyületek.

Az Atmon FL tulajdonképpen egy laboratórium és egy mérőeszköz kombinációja. Egyik legfőbb erénye a mobilitásában rejlik. Méretének köszönhetően a kisebb drónokra is felszerelhető, így szállítása, valamint maga a mérési folyamat is jóval egyszerűbben és költséghatékonyabban kivitelezhető. A kapott adatokat számértékek és interaktív táblázatok formájában jeleníti meg, így könnyű áttekinteni és feldolgozni őket. Az eredményeket CSV fájlformátumba menti. A szenzor kulcsfontosságú információkat közöl az egyes, levegőben megtalálható anyagok koncentrációjáról, a mérési időről és koordinátákról.

Az Atmon FL szabadon konfigurálható eszköz, így teljesen a felhasználók egyedi igényeire szabható.

Az Atmon FL a hasonló eszközöktől eltérően a levegőt nem egy csövön keresztül nyeli el, hiszen az ott található por leülepszik, ami torzíthatja a mérés eredményeit. A cső “elhagyásának” emellett az is pozitív hozadéka, hogy így az eszközt szállító drón manőverező képessége megnő, ami zsúfolt, városi környezetben különösen fontos.

ÉRDEKLŐDÉS »

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!