DJI Agras T30 permetező rendszer

- Mezőgazdasági drón kiegészítő

KÉRJ AJÁNLATOT »
Drón permetezőrendszer
DJI Agras T30 permetező rendszer

A T30 gyümölcsös permetező csomag lehetővé teszi a felhasználók számára

, hogy a T30 konfigurációját gyümölcsöskert konfigurációra módosítsák, amely így a gyümölcsösökben végzett permetezési műveletekre lesz optimalizálva. Cserélje ki a permetező alkatrészeket a gép M1 és M4 karjain, és szerelje fel a TX-VK4 vagy ZV-VK4 fúvókákat. A T30 gyümölcsös permetező csomag és a DJI egyedülálló ágcélzó technológiájának használata révén a T30 képes áthatolni a vastag lombkoronákon, így pontosabbá és hatékonyabbá válik a permetezés, valamint spórolhat a folyékony növényvédőszer- és egyéb üzemeltetési költségeken is.

ÉRDEKLŐDÉS »

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!


Érdeklődj mezőgazdasági és ipari felmérést végző drón termékeink, valamint a drónnal felmérés szolgáltatásaink iránt még ma!

Ha felkeltette az érdeklődésed a Yuneec Mantis G mezőgazdasági és ipari felmérést végző drónunk, vagy csak többet szeretnél megtudni az ipari drónokról, mezőgazdasági drónokról és drón kiegészítőkről, akkor kérj ingyenes konzultációt szakembereinktől!

TOVÁBB »