Emlid Reach Rs2 földi RTK állomás

- centiméteres pontosság kilométereken át

KÉRJ AJÁNLATOT »
Emlid Reach Rs2 földi RTK állomás

Többsávos RTK GNSS-vevő a drónok centiméteres pontosságú pozícionálásához

Tökéletes választás felméréshez, térképkészítéshez és navigációhoz egyaránt.

A Reach RS2 egy olyan eszköz, amely önállóan képes a GNSS-vevő helyzetének pontosságát javítani. A hagyományos GNSS-vevők – mint például az Ön okostelefonja vagy táblagépe – mindössze 2-4 méteres pontossággal tudják meghatározni az Ön pozícióját. Az RTK ezzel szemben centiméteres pontosságot biztosít: a GNSS-vevő azt méri, hogy mennyi ideig tart, amíg egy jel a műholdról a vevőhöz jut. A valós idejű, nagyfokú precizitás eléréséhez két vevőkészülék szükséges: az egyik helyhez kötött (bázis), a másik pedig szabadon mozog (rover). A bázis feladata, hogy korrekt pozíciókat küldjön a mozgó vevőnek; a mozgó vevő ezeket az adatokat használja fel a centiméter pontos pozíció eléréséhez. Az Emlid RTK állomás minden általunk forgalmazott RTK-val felszerelt drónnal (Yuneec H850-RTK, DJI Agras T10 és T30, Yuneec H520E RTK, DJI Phantom 4 RTK és Multispectral monitoring, DJI Matrice 300 RTK és DJI Matrice 30) kompatibilis.

Mikor, kinek és hova ajánljuk az EMLID bázisállomást?

  • Nagyobb szolgáltatóknak
  • Ha egyszerre több eszközt is szeretne csatlakoztatni
  • Olyan terepre, ahol nincs hálózati lefedettség
  • Gazdaságokba telepítve (60 km hatósugár)

Miért ajánljuk?

  • Rendkívül sokoldalú
  • Alkalmas földi ellenőrzőpontok rögzítésére
  • Mindössze egyszer igényel korrekciós inputot
  • Márkafüggetlenül használható bármilyen RTK use case esetén
  • Permetezéshez akár internetkapcsolat és NTRIP előfizetés nélkül is használható
ÉRDEKLŐDÉS »

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!


Érdeklődj mezőgazdasági és ipari felmérést végző drón termékeink, valamint a drónnal felmérés szolgáltatásaink iránt még ma!

Ha felkeltette az érdeklődésed a Yuneec Mantis G mezőgazdasági és ipari felmérést végző drónunk, vagy csak többet szeretnél megtudni az ipari drónokról, mezőgazdasági drónokról és drón kiegészítőkről, akkor kérj ingyenes konzultációt szakembereinktől!

TOVÁBB »