Nagy teljesítményű hangszóró

Yuneec H850 RTK drónhoz

KÉRJ AJÁNLATOT »

Nagy teljesítményű hangszóró

A Yuneec H850-RTK drónhoz tervezett hangszóró egy nagy hatótávolságú akusztikai eszköz (LRAD), amelyet az erőteljes, ugyanakkor rendkívül tiszta hangzás, valamint az alacsony energiafogyasztás jellemeznek. Kis méretének köszönhetően rendkívül könnyű, hordozhatósága pedig egyszerű. Hangterjedelme akár az 1000 métert is meghaladhatja, mindemellett kiváló mágneses árnyékolási teljesítménnyel rendelkezik.

ÉRDEKLŐDÉS »

Főbb jellemzők

Hosszú távú átvitel

Maximális vezérlési távolsága megfelel a drónénak, amely akár a 7-10 kilométert is elérheti.

Erős és tiszta hang

Maximális hangereje akár a 130 dB-t is meghaladja. A tényleges sugárzási tartomány 300 méter és 500 méter közé tehető, teljes sugárzási tartománya azonban több mint 1000 méter.

Többféle lejátszási mód

A hangszóró több sugárzási módban is képes üzemelni, így például írott szöveg alapján (egyéni hangszínen), vagy QR-kód beolvasásán keresztül is képes hangfájlok lejátszására. A szinkronfunkciónak köszönhetően automatikusan képes a kamerát követve hang kibocsátására a pontos irányból.

Alkalmazás

A rendkívüli nagy hangterjedelmének köszönhetően kiválóan alkalmazható például az erdő rengetegében elveszett emberek nyílt terepre történő navigálására. A hangszóró az E20TVx hőkamerával, vagy RGB kamerával együtt alkalmazva bármilyen mentési, kutatási feladatban nagy segítségünkre lehet.

Közlekedésrendészet

Forgalmi dugó esetén a hangszóró segíthet a közlekedésrendészet kollégáinak a forgalomirányításban és a gyors kommunikációban – akár nagy távolságokon keresztül is.

Egyéb szempontok

Használható nagy tömeget megmozgató események lebonyolításában, környezetvédelemben, városüzemeltetésben, de akár tengeri rendfenntartás terén is.

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!