Outfield

Emeld új szintre a drónos méréseidet az Outfield szoftverek segítségével!

Pontos, gyors és költséghatékony drón megoldások: ismerd meg az általunk forgalmazott drónos szoftvereket, amelyekkel gördülékenyebben veheted a munkád során felmerülő kihívásokat

KÉRJ AJÁNLATOT »
Outfield szoftver

Az Outfield termésmérési és gyümölcsösgazdálkodási rendszere nagy értékű gyümölcskultúrák számára

Segítünk gyümölcsösöd fenntartható növekedésében!

Terméshozam növelés, költségcsökkentés, hatékonyabb gazdálkodás – ez az Outfield

Egy ipari drón és az Outfield szoftver együttes erővel lehetővé teszi a gyümölcsösök gyors felmérését és nagy felbontású képek gyűjtését. Az Outfield a machine learning (gépi tanulás) technológiát használja a képek elemzéséhez, részletes térképet készít a gyümölcsterhelésről és a gyümölcsszámlálásról, amelyek segítségével megjelenítheted és nyomon követheted a gazdaságod számára fontos paramétereket.

Az Outfield a precíziós gazdálkodás új szintjét kínálja gyümölcskultúrákban.

Az Outfield segít nyomon követni a termésbecsléseket a teljes vegetációs időszak alatt, a virágzástól a termésig. Ezekkel az adatokkal megtervezheted a betakarítási munkálatokat, hatékonyan használhatod a mezőgazdasági erőforrásokat, és magabiztosan köthetsz értékesítési szerződéseket. Az Outfield hatékonyabbá, fenntarthatóbbá és jövedelmezőbbé teszi a farmmenedzsment folyamatokat.

Nyomon követheted és összehasonlíthatod a különböző gyümölcsösökre, különböző helyszínekre és különböző évszakokra vonatkozó adatokat, és kapcsolódhatsz a precíziós permetezési rendszerekhez is, így könnyedén készíthetsz permetezési tervet is.

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!