Pix4D

Emeld új szintre a drónos méréseidet a Pix4D szoftverek segítségével!

Pontos, gyors és költséghatékony drón megoldások: ismerd meg az általunk forgalmazott drónos szoftvereket, amelyekkel gördülékenyebben veheted a munkád során felmerülő kihívásokat

KÉRJ AJÁNLATOT »
Pix4D Szoftver
PIX4D

Készíts precíz méréseket a Pix4D-vel és drónnal rögzített képek és felvételek alapján!

  • 10 féle fotogrammetriai szoftver
  • Professzionális képfeldolgozó programok
  • Földterületek, növények, terek, objektumok vizsgálata
  • Virtuális modellek készítése
  • RTK pontos mérések

Ismerd meg a Pix4D professzionális fotogrammetriai szoftvercsomagot a drónokkal történő feltérképezéséhez, és lépj szintet az ipari drónozás területén!

ÉRDEKLŐDÉS »

Dolgozz hatékonyabban a Pix4D-vel

A Pix4D szoftver új távlatokat nyit meg a felmérések számára, hiszen szinte bármilyen ipari és mezőgazdasági munkát hatékonyabbá tehetsz velük. A professzionális képfeldolgozó programok segítségével biztonságosan megvizsgálhatod eszközeidet, és virtuális modelleket is készíthetsz. A pontos adatok jól megtervezett munkafolyamatokat eredményeznek, így gyorsabban és költséghatékonyabban dolgozhatsz.

Mezőgazdaság

A Pix4D szoftverekkel javítható a mezőgazdasági tevékenységek fenntarthatósága, termelékenysége és jövedelmezősége. Az eredmények segítségével időben beazonosíthatod a problémákat. A részletes felmérések lehetővé teszik, hogy csak a szükséges pontokon avatkozz be gazdaságod működésébe, így egyszerre takaríthatsz meg pénzt és védheted a környezetet.

Építőipar

A Pix4D szoftverrel gyorsabbá és költséghatékonyabbá teheted az építőipari feladatokat. A 2D és 3D modellek létrehozásával bármikor pontosan megvizsgálhatod ingatlanjaid tulajdonságait. A drónfelmérésekkel jelentősen gyorsabban és költséghatékonyabban dolgozhatsz a hagyományos módszerekhez képest.

Felmérések

Az ipari drónokkal és a Pix4D szoftverrel pontosabban, hatékonyabban és gyorsabban végezhetsz felméréseket, mint valaha.

Közbiztonság

A levegőből gyorsan és hatékonyan dokumentálhatod a különböző helyszíneket, amelyeket később részletesen elemezhetsz.

Bányászat

Minimalizáld az emberi kockázatot a Pix4D szoftver segítségével! Vizsgáld biztonságos távolságból eszközeidet és készleteidet!

Ellenőrzés

Hozz létre megosztható virtuális másolatot az eszközökről, hogy bármikor biztonságosan végezhess felméréseket!

A Pix4D sokszínű szoftvereivel hatékonyabbá teheted felméréseidet!

A Pix4D szoftver hivatalos hazai forgalmazójaként minden dróntanfolyamunkon bemutatjuk az adott drónterülethez kapcsolódó programok használatát. Ezenfelül hivatalos Pix4D oktatási központként bármely szoftvertípus specifikus képzésére is van lehetőség. Amennyiben szeretnél részletesebb információkat szerezni a Pix4D szoftverekről és azok professzionális használatáról, akkor kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!


Érdeklődj mezőgazdasági és ipari felmérést végző drón termékeink, valamint a drónnal felmérés szolgáltatásaink iránt még ma!

Ha felkeltette az érdeklődésed a Yuneec Mantis G mezőgazdasági és ipari felmérést végző drónunk, vagy csak többet szeretnél megtudni az ipari drónokról, mezőgazdasági drónokról és drón kiegészítőkről, akkor kérj ingyenes konzultációt szakembereinktől!

TOVÁBB »

Gépelőnyök

Kompakt kialakítás

A DJI T10 összehajtható váza könnyen szállíthatóvá és gyorsan összeszerelhetővé teszi a permetező drónt.

RTK modul

A beépített RTK modul segítségével a világ bármely pontján centiméteres pontossággal dolgozhatunk.

Ultragyors akkumulátortöltés

A gyorsan tölthető nagyteljesítményű akkumulátorokat másodpercek alatt kicserélhetjük így szinte megszakítás nélkül dolgozhatunk.

Nagylátószögű kamerák

A drón két nagylátószögű kamerával rendelkezik, így HD felbontású élőképen figyelhetjük a munkavégzést.

Biztonsági funkciók

Az omnidirekcionális akadályérzékelés és a megbízható négyrotoros kialakítás minden esetben biztonságos működést biztosít.

Cserélhető tartály

A 10 literes permetezőszer tartály* könnyen leszerelhető a drónról, így rendkívül kényelmesen tölthetjük újra.

DJI minőség

A DJI a világ egyik legismertebb dróngyártója, termékei a világ bármely pontján megtalálhatóak. A márka neve kiemelkedő minőséget és széleskörű alkatrész utánpótlást biztosít.

Egyszemélyes irányítás

A permetező drón kezeléséhez elég egyetlen drónpilóta, így energia és költséghatékonyan permetezhetünk.

Automata repülési mód

A DJI T10 a legmodernebb automata repülési funkciókkal van felszerelve, így előre elkészített repülési módokkal tehetjük még hatékonyabbá a munkafolyamatokat.