Újdonságok a burgonyakutatásban: mezőgazdasági drónok repültek a keszthelyi burgonya fajtabemutatón

20. alkalommal szervezte meg a keszthelyi Burgonyakutató Állomás Burgonya Fajtabemutató rendezvényét. Meghívást kaptunk mi is, és, ha már ott járt csapatunk, az egyik DJI Agras T30 mezőgazdasági permeteződrónunkat is megreptettük. No, persze, a drónos permetezés csak vízzel folyt!

A legújabb eszközökkel és kutatási technológiákkal ismerkedhettek meg a keszthelyi burgonya fajtabemutató résztvevői: a programon egy nagyszabású pályázat részeredményeiről is beszámoltak és a várható termést is értékelték. Csapatunkat is meghívták, hogy a résztvevő közönségnek egy mezőgazdasági felmérő drónnal és egy mezőgazdasági permetező drónnal bemutatót tartsunk. Kollégáink, imitálva egy éles F3 DRONE bevetést, vízzel permetezték meg a termést.

A hazai résztvevőkön túl Horvátországból, Szlovéniából és Németországból is érkeztek vendégek, akiket szintén volt szerencsénk lenyűgözni drónjainkkal, és azok technológiai teljesítményével! Az alábbi videón a keszthelyi TV rövid beszámolóját láthatjátok a drónos bevetésünkről!

Kérj tőlünk ajánlatot

még ma precíziós mezőgazdasági és ipari drón megoldásainkra!

Az alábbi rövid ajánlatkérőt kitöltve kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, legyen szó akár precíziós mezőgazdasági-, vagy ipari drón termékeinkről, professzionális drón szolgáltatásainkról, oktatásainkról vagy drón termékeid szervízeléséről!